Bewindvoering Barneveld

Bent u op zoek naar een professionele bewindvoerder in Barneveld? Bij Novo Bescherming helpen we u graag verder. Novo Bescherming is een jong kantoor en wij onderscheiden ons vanwege de opgebouwde kennis en expertise. Wij dragen actief bij aan de ontwikkelingen in de branche. Wij communiceren helder en eerlijk over de financiële situatie met cliënten. Bij ons zijn de lijntjes kort. U hoeft niet bang te zijn dat u elke maand tegenover iemand anders zit. Goed contact zorgt immers voor meer vertrouwen en een beter resultaat.

Bewindvoerder in Barneveld met uitgebreide ervaring
De bewindvoerders van Novo Bescherming zijn al jaren werkzaam in Barneveld en omgeving. We hebben een solide reputatie opgebouwd en staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening. Er zijn nauwe banden met de gemeente Barneveld, zo zijn wij vanaf allereerste begin betrokken geweest bij de lokale alliantie tegen ouderenmisbruik. In deze alliantie delen wij onze kennis en ervaringen met hulpverleners en andere betrokken partijen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan het tegengaan van financieel misbruik van ouderen.

Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken en te ontdekken hoe Novo Bescherming u in Barneveld met bewind kan helpen. We staan als bewindvoerder graag klaar om u te ondersteunen.