Bewindvoering Nijmegen

Bij Novo Bescherming bent u aan het juiste adres als u een bewindvoerder zoekt in Nijmegen. Bij Novo Bescherming werken ervaren bewindvoerders die veel kennis hebben van de wet- en regelgeving omtrent bewindvoering. 

Bewindvoerder in Nijmegen met uitgebreide ervaring

Bij Novo Bescherming geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw specifieke situatie, behoeften en doelen. Onze bewindvoerders nemen de tijd om u te leren kennen, zodat ze een plan van aanpak kunnen opstellen dat volledig is afgestemd op uw situatie. We begrijpen dat elke persoon uniek is en streven ernaar om maatwerk te leveren.

De bewindvoerders van Novo Bescherming zijn al jaren werkzaam in Nijmegen en zijn daardoor goed bekend met de lokale instanties. We hebben stabiele relaties opgebouwd met andere professionals in de regio, zoals maatschappelijk werkers en schuldhulpverleners. Zo werken de bewindvoerders al jaren samen met de schuldhulpverleners van GKB. Hierdoor kan Novo Bescherming binnen Nijmegen een uitgebreid netwerk van ondersteuning bieden. Ook is Novo Bescherming aangesloten bij het convenant dat de gemeente Nijmegen met enkele bewindvoerders heeft afgesloten en waarin extra kwaliteitswaarborgen zijn ingesteld.

Novo Bescherming staat klaar om u te helpen uw financiën weer op orde te krijgen en te werken aan financiële stabiele toekomst.